فراخوان جمع آوری مشکلات دانشجویان پزشکی

با سلام خدمت دانشجویان گرامی  شورای مشاورین جوان براساس اهداف و وظايف خود در ارتقای سطح آموزش دانشکده پزشکی در نظر دارد تا به منظور استفاده از نظرات تمام دانشجويان ، گردآوری مشکلات آموزشى ، تعیین اولویت ها و پیگیری این مسائل اقدام به جمع آوری مشکلات در تمام مقاطع کند. لطفا در صورت تمایل نظرات خود را در قسمت زیر ثبت نمایید.با تشکر

مشکل خود را در این فیلد توضیح دهید
آیا برای مشکل گفته شده راه حلی نیز دارید؟

نظرسنجی دانشجویان دوره ICM (درس فیزیوپاتولوژی کلیه)

با عرض سلام خدمت شما دانشجویان گرامی

با توجه به اعتراضات فراوانی که پیرامون این درس وجود دارد ، بر آن شدیم تا نظرسنجی ای از دانشجویان انجام و نتایج آن در اختیار مسئولین محترم دانشکده قرار گیرد.

لازم به ذکر است که تمامی نظرات شما محرمانه خواهد بود و به هیچ عنوان به شخص و گروهی داده نخواهد شد.

آغاز به کار سومین دوره شورای مشاورین جوان

سومین سال فعالیت شورای مشاورین جوان در دوره جدید ریاست جناب آقای دکتر صبری رئیس دانشکده پزشکی در روز چهار شنبه مورخ ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۵ با برگزاری نشست عمومی به صورت رسمی شروع شد. در این نشست که به منظور معرفی شورا به اعضای جدید و انتخاب دبیر و نایب دبیر برگزار شده بود در ابتدا جناب آقای دکتر صبری به معرفی شورا و آیین نامه جدید شورای مشاورین جوان پرداختند. سپس جناب آقای دکتر یقینی معاون محترم آموزشی دانشکده به معرفی برنامه جدید اکسترنی واینترنتی را که توسط اعضای شورای مشاورین قبلی به تصویب رسیده بود پرداختند . در پایان نیز انتخابات دبیر و نایب دبیر شورا برگزار گردید که جناب آقای امیررضا منطقی نژاد   به سمت دبیر شورا منصوب گردیدند و جناب آقای محمد رسول ظهور سلیمانی نیز به عنوان نایب دبیر برگزیده شدند.

مسابقه عکاسی

کارگاه ۲ روزه آموزش ECG

فرم ثبت نام تیم اجرایی جشن هفتادمین سالگرد دانشکده پزشکی

دانشجوی گرامی سلام

نظرسنجی دانشجویان ICM

با تدابیر اتخاذ شده و همکاری معاونت دانشجویی دانشکده مقرر شد از این پس دانشجویان بتوانند هر روز پس از تدریس استاد نسبت به ارزیابی اساتید اقدام نمایند برای ورود به قسمت نظرسنجی از منوی سمت راست قسمت نظرسنجی ICM استفاده نمایید.

لازم بذکر است تمامی پاسخ های شما محرمانه خواهد ماند.

ثبت نام دوره مقدماتی امداد و اورژانس

فروش کتاب سوالات علوم پایه دوره شهریور ۹۴ با پاسخ تشریحی

با سلام

آغاز به کار دومین سال فعالیت شورای مشاورین جوان در دوره جدید

دومین سال فعالیت شورای مشاورین جوان در دوره جدید ریاست جناب آقای دکتر صبری رئیس دانشکده پزشکی در روز سه شنبه مورخ ۱۰ آذز ماه با برگزاری نشست عمومی به صورت رسمی شروع شد. در این نشست که به منظور معرفی شورا به اعضای جدید و انتخاب دبیر و نایب دبیر برگزار شده بود در ابتدا جناب آقای دکتر صبری به معرفی شورا و نقش شورا در بهتر شدن وضعیت آموزشی دانشکده اشاره کردند. سپس جناب آقای دکتر یقینی معاون محترم آموزشی دانشکده به کارهای صورت گرفته در حوزه آموزش در این یک سال اشاره کردند و بعد از آن جناب آقای دکتر علی صادقی دبیر شورای قبلی  ۴۴ مورد از کارهای صورت گرفته شورا در اولین سال فعالیت را عنوان کردند.در پایان نیز انتخابات دبیر و نایب دبیر شورا برگزار گردید که جناب آقای دکتر علی صادقی مجددا به سمت دبیر شورا منصوب گردیدند و جناب آقای امیررضا منطقی نژاد نیز به عنوان نایب دبیر برگزیده شدند.

صفحه‌ها

اشتراک در شورای مشاورین جوان دانشکده پزشکی RSS